Inofficiell agilitytävling lö 3.2

Agi-Jstad-0817-DSC_4483 Inofficiell agilitytävling i JKF hallen (Industrigatan 12, Jakobstad, dörr 6) lördagen den 3 februari. Anmälningar från kl. 11.30. Tävlingarna börjar kl. 12.00.

Domare: Camilla Hellman

Klasser:

  • Mölli tunnelbana (endast tunnlar)
  • Mölli hopp+agility
  • Tävlingsbana (klass 1 bana)

(Mölliklasserna öppen för alla, endast möllihundar tävlar om priser)

Avgift: 5 euro/start, omstart i tunnel och mölliklasserna (3 euro/start). VÄLKOMMEN!

Har du pokaler som står och dammar? Vi tar gärna emot pokaler till inofficiella tävlingar.

Regler för inofficiella tävlingar 2018

Tävlingshöjderna i mölliklasserna är max 25 cm – 35 cm – 50 cm. Längden på långhoppet är max 15 cm  –  40 cm – 60 cm. På möllibanorna används inte slalom, gunga, mur, oxer och däck. På tunnelbanan används endast öppna tunnlar och som start och mål används hopphinder med bumper. En maxi / medihund får delta på lägre höjder (på möllibanorna). Dessa är då inte utom tävlan, utan tävlar om priser precis som alla andra i storleksklassen som de tävlat i. Om hund och/eller förare inte deltagit i officiell tävling kan ekipaget placera sig i mölliklasserna. Ett ekipage där både hund och förare deltagit i officiell tävling får delta i mölliklasserna men kan inte placera sig. Detta gäller också fastän de inte tävlat tillsammans i officiell tävling. I tävlingsklassen följer man de officiella reglerna. Åldersgränsen för hund i tunnelbaneklassen är 12 månader, i mölliklassen 15 månader och i tävlingsklassen 18 månader. Löptikar får inte delta på inofficiella tävlingar. Hunden skall vara vaccinerad enligt FKK´s direktiv. JKF inofficiell tävling 3.2.2018

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>