Vandringspris 2021

Eftersom säsongen börjar gå mot sitt slut, blir det också aktuellt att tävla om sektionens olika vandringspris. Här följer nu en kort sammanfattning av de vandringspris som sektionen delar ut på basen av tävlingsprestationer från officiella tävlingar under det gångna året.

Den som vill tävla om sektionernas vandringspris skall senast 6.1.2022 lämna in sina resultat på resultatformuläret eller till email frida.slotte@hotmail.com.


Decato pokalen
Delas ut åt den hund som under året startat i sin första officiella tävling och uppnått de bästa resultaten. Samtliga mankhöjdsklasser tävlar om samma pokal.

Agility 1 pokaalen
Delas ut åt den hund som uppnått de bästa resultaten i 1-klassen. Samtliga mankhöjdsklasser tävlar om samma pokal.

Agility 2 pokaalen
Delas ut åt den hund som uppnått de bästa resultaten i 2-klassen. Samtliga mankhöjdsklasser tävlar om samma pokal.

Poitsus pokal
Delas ut åt den hund som uppnått de bästa resultaten i småmini-klassen. Samtliga småminihundar, oberoende av klass tävlar om pokalen. Resultat som uppnåtts i miniklassen räknas också med i tävlingen om pokalen.

Bamses pokal
Delas ut åt den hund som uppnått de bästa resultaten i mini-klassen. Samtliga mini-hundar, oberoende av klass tävlar om pokalen.

Deci's pokal
Delas ut åt den hund som uppnått de bästa resultaten i medi-klassen. Samtliga medi-hundar, oberoende av klass tävlar om pokalen.

Bentes pokal
Delas ut åt den hund som uppnått de bästa resultaten i småmaxi-klassen. Samtliga småmaxihundar, oberoende av klass tävlar om pokalen. Resultat som uppnåtts i maxiklassen räknas också med i tävlingen om pokalen.

Cindys pokal
Delas ut åt den hund som uppnått de bästa resultaten i maxi-klassen. Samtliga maxi-hundar, oberoende av klass tävlar om pokalen.

Junior pokalen
Delas ut åt den juniorförare med hund som uppnått de bästa resultaten under året. Man tävlar om pokalen ända till och med det år som man fyller 17 år. Paret kan tävla i vilken klass som helst.

Senior pokaalen
Delas ut åt den seniorförare med hund som uppnått de bästa resultaten under året. Man tävlar om pokalen fr.o.m. det år man fyller 50 år. Paret kan tävla i vilken klass som helst.


Mera information om reglerna och hur poängen räknas hittas i länken här under. I den andra länken hittas resultatformuläret där resultaten meddelas.
Regler »
Resultatformulär »