Kiertopalkinnot 2022

Koska kausi lähenee loppuaan, on aika kilpailla jaoston eri kiertopalkinnoista. Seuraavassa lyhyt yhteenveto kiertopalkinnoista jotka jaosto jakaa perustuen virallisten kilpailujen tuloksiin kuluneen kauden aikana.

Jos haluat kilpailla jaoston kiertopalkinnoista, toimita tulokset* viim. 6.1.2023 sähköpostilla frida.slotte@hotmail.com.

*Ilmoita: Paikka, päivämäärä, tuloksenne ja oletko oikeutettu lisäpisteisiin (OIVA/PAVA, SM/JPS/Piirm) sekä ohjaajan syntymävuosi mikäli kilpailette Junior/Senior-pokaalista. Enemmän tietoja kiertopalkintojen säännöistä ja miten pisteet lasketaan löytyy linkistä: Säännöt »


Decato -pokaali
Jaetaan koiralle joka kuluneen kauden aikana on startannut ensimmäistä kertaa virallisissa kisoissa ja joka on saavuttanut parhaat tulokset. Kaikki kokoluokat kilpailevat samasta pokaalista.

Agility 1-pokaali
Jaetaan koiralle jolla on parhaat tulokset 1-luokasta. Kaikki kokoluokat kilpailevat samasta pokaalista.

Agility 2-pokaali
Jaetaan koiralle jolla on parhaat tulokset 2-luokasta. Kaikki kokoluokat kilpailevat samasta pokaalista.

Poitsun pokaali
Jaetaan koiralle, jolla on parhaat tulokset pikkumini-luokasta. Kaikki tasoluokat kilpailevat samasta pokaalista. Tulokset jotka on saavutettu mini-luokassa lasketaan myös mukaan.

Bamsen pokaali
Jaetaan koiralle jolla on parhaat tulokset mini-luokasta. Kaikki tasoluokat kilpailevat samasta pokaalista.

Decin pokaali
Jaetaan koiralle jolla on parhaat tulokset medi-luokasta. Kaikki tasoluokat kilpailevat samasta pokaalista.

Benten pokaali
Jaetaan koiralle, jolla on parhaat tulokset pikkumaxi-luokasta. Kaikki tasoluokat kilpailevat samasta pokaalista. Tulokset jotka on saavutettu maxi-luokassa lasketaan myös mukaan.

Cindyn pokaali
Jaetaan koiralle, jolla on parhaat tulokset maxi-luokasta. Kaikki tasoluokat kilpailevat samasta pokaalista.

Junior-pokaali
Jaetaan junioriohjaajalle koka koiransa kanssa on saavuttanut parhaat tulokset vuoden aikana. Junioripokaalista voi kilpailla viimeisen kerran sinä vuonna, jolloin ohjaaja täyttää 17 vuotta. Koirakko voi kilpailla missä luokassa tahansa.

Senior -pokaali
Jaetaan senioriohjaajalle koka koiransa kanssa on saavuttanut parhaat tulokset vuoden aikana. Senioripokaalista voi kilpailla siitä vuodesta alkaen kun täyttää 50 vuotta. Koirakko voi kilpailla missä luokassa tahansa.