Agility JSP-FM 2024 och talkoanmälningen


Nu kavlar vi alla upp talkoärmarna inför Finska Mästerskapstävlingarna i agility för juniorer, seniorer och para-agilityutövare 14.-16.6 2024 i Tellushallen!! Tävlingarna genomförs i samarbete med Keski-Pohjanmaan Koirakilta från Karleby. Före, under och efter tävlingsdagarna finns det talkouppgifter för var och en. Också familjemedlemmar är välkomna med.

Handlar om mycket större tävlingar än vanligt och därför har vi också höjt den s.k. talkoplikten till 12 timmar. Vi har många som gör mycket mer dvs också tillåtet att överskrida antalet talko-timmar.

Vi börjar på torsdag 13.6 från morgonen med transport av material och byggandet av tävlingsplatsen. En ungefärlig tidtabell för olika passen fredag till söndag hittas på excel-listorna. Kom dock ihåg att alla tidtabeller är preliminära och beroende av antalet startande.


  ▸ Excel: Talkoanmälningen


Tidigare har man anmält sig till talko via en blankett men nu kör vi enligt ett nytt system där var och en skriver in sig på excel-listan med sex flikar, en flik per dag. På första och nästsista fliken finns byggandet och rivandet och till de talkona skriver ni bara in namnet någonstans så tar vi närmare kontakt senare. Listan är tyvärr på finska men om det är något man inte förstår så frågar man. I listan fins också en kort beskrivning av uppgifterna på finska. Tävlingsdagarna är indelade i två pass, på fredag och lördag har vi tre ringar och på söndag två ringar som snurrar samtidigt.

När ni anmäler er sätter ni hela namnet dvs både för- och efternamn. På sista fliken i tabellen hittas beskrivning på alla uppgifter (på finska) Är det någon som vill komma och funktionera men inte förstår sig på listan och hur man gör så meddelar ni anders.virtanen@multi.fi.

Till funktionärsuppgifterna hör att man får talko-poäng, mat, kaffe, dricka och annat smått och gott för att orka jobba och hållas på bra humör.

De som funktionerar får dessutom som tack en turkosfärgad T-skjorta som är specialdesignad för tävlingen med tävlingens logo på framsidan + CREW på ryggen. Vi vill gärna att ni använder skjortan under tävlingen så att alla ser vem som är funktionär. Mera info om beställning av skjortan.

Har ni inte av olika orsaker möjligt att delta meddelar ni anders.virtanen@multi.fi så ser vi om vi kan hitta något förberedande arbete att delta i. Välkomna med och upplev en oförglömlig tävlingshelg som funktionär!

Mottot är att ”VI KAN” och med det som ledmotiv gör vi så fina tävlingar som möjligt!