Julkul 6.12

julkul JULKUL i hallen onsdag 6.12. Anmälningar från kl. 11. Tävlingarna börjar kl. 11.30. Domare: Anders Virtanen

Klasser:

  • Mölli tunnelbana
  • Mölli hopp+agility
  • Tävlingsbana (klass 1 bana)

Avgift: 5 euro/start (omstart i mölliklasserna 3 euro/start). Mölliklasserna öppen för alla, endast möllihundar tävlar om priser.

Vi bjuder på glögg och pepparkakor. Välkommen!

Adress: Industrivägen 12 Jakobstad, dörr 6. Arr: JKF Agilitysektionen

Regler för inofficiella tävlingar 2017

Tävlingshöjderna i mölliklasserna är max 25 cm – 35 cm – 50 cm. Längden på långhoppet är max 15 cm  –  40 cm – 60 cm. På möllibanorna används inte slalom, gunga, mur, oxer och däck. På tunnelbanan används endast öppna tunnlar och som start och mål används hopphinder med bumper. En maxi / medihund får delta på lägre höjder (på möllibanorna). Dessa är då inte utom tävlan, utan tävlar om priser precis som alla andra i storleksklassen som de tävlat i. Om hund och/eller förare inte deltagit i officiell tävling kan ekipaget placera sig i mölliklasserna. Ett ekipage där både hund och förare deltagit i officiell tävling får delta i mölliklasserna men kan inte placera sig. Detta gäller också fastän de inte tävlat tillsammans i officiell tävling.

Åldersgränsen för hund i tunnelbaneklassen är 12 månader, i mölliklassen15 månader och i tävlingsklassen 18 månader. Löptikar får inte delta på inofficiella tävlingar. Hunden skall vara vaccinerad enligt FKK´s direktiv.

 

Comments are closed