Running contacts kurs

running contacts kurs En kurs i running contacts, med Anki Molander som dragare, ordnas under vintern. Anki har tränat och tävlat framgångsrikt med running contacts tillsamens med dvärgpudeln Wii. Under kursen lär vi främst in A-hindret med hjälp av en ram. Det finns även möjlighet att träna running contacts på bommen. Under efterföljande träningstillfällen finns det även möjlighet att på egen hand träna hoppteknik, eftersom hunden har stor nytta av de övningarna även i running contacts.

Första kurstillfället med teori och små övningar, tillsammans med hund, hålls söndag 22.1.2017 kl. 10.00. Man kan även delta som åhörare. Ta med riktigt gott hundgodis och din hunds favoritleksaker. Ifall du äger en klicker och en ram, ta med dem och eventuellt också en stol. Mata inte hunden strax innan kursen. Kom också ihåg att ta med dricksvatten för din hund och dig själv.

Deltagande hundar skall vara vaccinerade enligt SKL/FKKs bestämmelser. Begränsat antal platser. Hundens åldergräns 6 månader. Kursen främst avsedd för JKFs medlemmar. Förfrågningar till Anki, anki.molander@gmail.com.

Kursen är fullsatt!

 

Comments are closed