Agility JSP-SM 2024 ja talkoisiin ilmoittautuminen


Kasaamme kaikki talkoovoimat junioreiden, senioreiden ja para-agilityurheilijoiden agilityn Suomen mestaruuskilpailuja varten 14.-16.6.2024 Tellushallissa! Kilpailut järjestetään yhteistyössä Keski-Pohjanmaan Koirakillan kanssa Kokkolasta. Ennen kilpailupäiviä, kilpailupäivien aikana ja niiden jälkeen on talkoita kaikille. Myös perheenjäsenet ovat tervetulleita.

Nämä ovat paljon tavallista suuremmat kilpailut ja siksi olemme myös nostaneet ns. talkoovelvollisuuden 12 tuntiin. Meillä on monia, jotka tekevät paljon enemmän, eli saavat myös ylittää talkoovelvollisuustuntien määrän.

Aloitamme torstaina 13.6. aamusta alkaen materiaalikuljetuksilla ja kilpailupaikan rakentamisella. Eri vuorojen likimääräinen aikataulu perjantaista sunnuntaihin löytyy excel-listoilta. Muistakaa, että kaikki aikataulut ovat alustavia ja riippuvat osallistujamäärästä.


  ▸ Excel: Talkoisiin ilmoittautuminen


Aiemmin talkoisiin ilmoittauduttiin lomakkeella, mutta nyt toimimme uuden järjestelmän mukaan, jossa kaikki ilmoittautuvat excel-listalle, jossa on kuusi välilehteä, yksi välilehti per päivä. Ensimmäinen ja toiseksi viimeinen välilehti ovat rakennus- ja purkutöitä varten, ja näitä talkoita varten kirjoitat vain nimesi jonnekin ja otamme sinuun yhteyttä myöhemmin. Listassa löytyy välilehti jossa on myös lyhyt kuvaus tehtävistä. Kilpailupäivät on jaettu kahteen sessioon, perjantaina ja lauantaina meillä on kolme kehää ja sunnuntaina kaksi kehää pyörimässä samaan aikaan.

Ilmoita koko nimesi eli sekä etu- että sukunimesi kun ilmoittaudut. Jos joku haluaa tulla toimitsijaksi, mutta ei ymmärrä listaa ja sitä, miten se tehdään, ilmoittakaa siitä osoitteeeseen anders.virtanen@multi.fi.

Vapaaehtoistehtäviin kuuluu talkoopisteiden saaminen, ruoan, kahvin, juomien ja muiden pienten asioiden saaminen, jotta jaksat työskennellä ja pysyä hyvällä tuulella.

Toimitsijat saavat myös turkoosin värisen, erityisesti kilpailua varten suunnitellun T-paidan, jossa on kilpailun logo edessä + CREW takana. Toivomme, että pidät paitaa päälläsi kilpailun aikana, jotta kaikki näkevät, kuka on toimitsija. Lisätietoja paidan tilaamisesta.

Jos et eri syistä pysty osallistumaan, ilmoita siitä osoitteeeseen anders.virtanen@multi.fi, niin katsotaan, löytyykö jotain valmistelevaa työtä, johon voit osallistua.

Tervetuloa kokemaan unohtumaton kilpailuviikonloppu toimitsijana! Mottona on "ME OSAAMME" ja sitä johtoajatuksena pitäen teemme mahdollisimman hienot kilpailut!